Cara Delevingne Kimdir?

CARA DELEVİNGNE KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 12 Ağustos 1992
DOĞUM YERİ: Londraİngiltere
YAŞI 25
BURCU: Aslan
BOYU ve KİLOSU: 173 cm., 51 kg.

Hakkında
Burberry, Chanel ve Moschino gibi önemli markaların yüzü olmuş modeldir. Model.com'un ilk 50 kadın model listesinde 25. sırada yer almıştır. Modelliğin yanı sıra oyunculukta da kariyer yapmıştır. 2015 yapımı Paper Towns (Kağıttan Kentler) filmindeki Margo karakteriyle Teen Choice En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncu da dahil olmak üzere üç ödül almıştır. Ayrıca 2015 yapımı Pan filminde Mermaid karakterini canlandırmış ve 2016 yapımı Suicide Squad filminde rol almıştır.

Ünlü Olmadan Önce
Hampshire, İngiltere'deki Bedales Okulu'na gitmiştir. 10 yaşında Vogue İtalya için poz vermiştir.

Diğer Ayrıntılar
Leo Tolstoy'un romanından uyarlanmış 2012 yapımı Anna Karenina filminde küçük bir rolde oynamıştır. Biseksüeldir. 2012’de British Fasion Award tarafından yılın modeli seçilmiştir. Merly Streep ile bir filmde oynama hayali vardır. Bateri çalmayı sever ve iyi de çalar. 2017’de Mirror, Mirror adındaki aşk temalı romanını çıkartmıştır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Üç kızkardeşin en küçüğüdür. Ablası Poppy de kendisi gibi bir modeldir. Diğer ablasının adı Chloe’dir. 2015'ten 2016'ya kadar şarkıcı St. Vincent'la ilişkisi olmuştur. Daha önce ABD’li aktris Michelle Rodriguez ile 2014’de bir basketbol maçı izlerken öpüşmesi sonrasında haklarında aşk dedikoduları çıkmıştır.

Onunla İlişkili
Tyra Banks gibi o da Victoria’s Secret, Karl Lagerfeld ve Calvin Klein gibi dünyanın en iyi tasarımcılarının kıyafetlerinin tanıtımında yer almıştır.

Cara Delevingne modeller, İngiltere doğumlu ünlüler, 12 ağustos doğumlu ünlüler ve aslan burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Cara Delevingne hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER