Tyler Posey Kimdir?

TYLER POSEY KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 18 Ekim 1991
DOĞUM YERİ: Santa MonicaCA, ABD
YAŞI: 26
BURCU: Terazi
BOYU ve KİLOSU: 178 cm., 72 kg.

Hakkında
2011'de başlayan ve 6. sezonunda olan MTV kanalının fantastik gençlik dizisi Teen Wolf’teki Scott McCall rolü ile tanınmıştır.

Ünlü Olmadan Önce
Lost InKostko ve sonrasında isim değiştirerek Disappearing Jamie adını alan pop funk türünde müzik yapan grubun 2011’den bu yana gitarist ve solisti olarak çalışmalar yapmaktadır. 

Diğer Ayrıntılar
2001 – 2004 tarihleri arasında 5 sezon gösterilen Doc adlı dizide Raul Garcia karakterini canlandırmıştır. White Frog (Beyaz Kurbağa) adlı 2012 yapımı filmde Doug ve bir yıl sonra Scary Movie 5 adlı filmde David rolünü oynamıştır. Motosiklet tutkusu vardır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Anne-babası Cyndi Garcia ve aktör John Posey’dir. Jesse ve Derek adında iki erkek ve Mayra adında bir kız kardeş vardır. Anne tarafından Meksikalı ve baba tarafından kısmen Kızılderilidir. İlk aşkı ve ilk öptüğü kız 2000 – 2002 arasında flörtleştiği Miley Cyrus’tur. Temmuz 2013'te çocukluk arkadaşı Seana Gorlick'le nişanlanmış ancak Ekim 2014'te nişan bozulmuştur. 2016'da Bella Thorne ile ilişkisi olmuştur.

Onunla İlişkili
2002 yapımı Maid In Manhattan (Aşk Masalı) adlı filmde Jennifer Lopez ‘in oğlu rolünde oynamıştır.

Tyler Posey yabancı erkek oyuncular, ABD doğumlu ünlüler, 18 ekim doğumlu ünlüler ve terazi burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Tyler Posey hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER