Nick Bateman Kimdir?

NİCK BATEMAN KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 18 Kasım 1986
DOĞUM YERİ: BurlingtonKanada
YAŞI:31
BURCU: Akrep
BOYU ve KİLOSU: 188 cm., 85 kg.

Hakkında
Modellik yaparak üne kavuşmuş ve 2011’de Hobo With A Shutgun (Kelle Koltukta) filmi ile oyunculuk yapmaya başlamıştır. Nick Bateman yakışıklılığı ve güzel fiziği ile instagramda fenomen olmuş ve 7 milyona yakın takipçi sayısına ulaşmıştır.

Ünlü Olmadan Önce
Gerçek adı Nicholas Kevin Stanley Yunge-Bateman’dır. 4 yaşında karateye başlamıştır. Çocukluk ve gençlik yıllarında katıldığı çeşitli karate turnuvalarında çok sayıda şampiyonlukları vardır. Vancouver’daki Capilano Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra kendisine ait bir karate okulu açmıştır.

Diğer Ayrıntılar
2011'de televizyon dizisi Originals'in yedi bölümünde Lance rolünü oynamıştır.  2014’de Damat Tween katalog çekimleri için Türkiye’ye gelmiştir. 2016 yılında Sosyal Medyadaki Üstün Başarısı nedeniyle Golden Maple Award (Altın Akçaağaç Ödülü) kazanmıştır. 2016 ABD yapımı komedi filmi Total Frat Movie’de oynamıştır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Nick Bateman işi gereki Milano, New York ve Miami’de yaşamıştır. Joey adında Yorkshire Terrier cinsi olan internet fenomeni bir köpeği vardır. 2009 yılından bu yana sevgilisi Maria Corrigan ile ilişkisi bulunmaktadır.

Onunla İlişkili
Kelle Koltukta filminde Rutger Hauer birlikte oynamıştır.

Nick Bateman modeller, Kanada doğumlu ünlüler, 18 kasım doğumluünlüler ve akrep burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Nick Bateman hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER