Chris Hemsworth Kimdir?

CHRİS HEMSWORTH KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 11 Ağustos 1983
DOĞUM YERİ: MelbourneAvustralya
YAŞI: 34
BURCU: Aslan
BOYU ve KİLOSU: 191 cm., 91 kg.

Hakkında
Chris Hemsworth, Marvel film serisinde Thor karakterini oynayan aktördür. Diğer filmleri arasında Rush (Zafere Hücum), Red Dawn (Kızıl Şafak), The Cabin in the Woods (Dehşet Kapanı), Vacation ve In The Heart Of The See bulunmaktadır. 2009 yapımı Srat Trek’te George Kirk karakterini canlandırmıştır. 2016’da yeniden çekilen 80’lerin bilim-kurgu komedisi Ghostbusters'da Kevin rolüyle yer almıştır.

Şöhret Öncesi
Tanınmadan önce 2004’de 185 bölüm yayınlanan Home and Away adlı Avustralya yapımı dizide rol almıştır.

Diğer Ayrıntılar
Dancing With the Stars'ın Avustralya versiyonunda samba yapmıştır. Tom Hiddleston ve Chris Evans ile iyi arkadaştır. Thor rolü için 10 kg almıştır. Sörf yapmayı seven Chris Hemsworth’un kendisinden küçük erkek kardeşi Liam Hemsworth’da ünlü bir oyuncudur.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Liam dışında yine oyuncu olan Luke adında bir abisi vardır. 2010'da İspanyol aktris Elsa Pataky ile evlenmiştir. Çiftin İndia adında bir kızı, Tristan ve Sasha adında ikiz oğulları vardır.

Onunla İlişkili
2012 yılı filmi Pamuk Prenses ve Avcı’da pamuk prenses rolündeki Kristen Stewart ve kötü kraliçe rolündeki Charlize Theron ile birlikte Avcı'yı oynamıştır.

Chris Hemsworth yabancı erkek oyuncular, Avustralya doğumlu ünlüler, 11 ağustos doğumlu ünlüler ve aslan burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Chris Hemsworth hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER