Maisie Williams Kimdir?

MAİSİE WİLLİAMS KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 15 Nisan 1997
DOĞUM YERİ: Bristolİngiltere
YAŞI: 20
BURCU: Koç
BOYU ve KİLOSU: 155 cm, 51 kg.

Hakkında
HBO kanalında yayınlanan Game Of Thrones adlı dizide Arya Stark olarak dikkat çeken İngiliz oyuncudur. 2011 yılından bu yana dizideki rolüne devam etmektedir. Bu rolüyle çeşitli ödüllere 19 kez aday gösterilmiş ve 5 ödül kazanmıştır.

Şöhret Öncesi
Çocukluğundan itibaren bale ve diğer dans türleriyle ilgili eğitimler almıştır.

Diğer Ayrıntılar
2012’de The Secret of Crickley Hall adlı mini dizide Loren Caleigh karakterini canlandırmıştır. Ayrıca, The Olimpic Ticket Scalper adlı komedi türündeki kısa filmde oynamıştır. En beğendiği aktris Olivia Colman’dır. Game Of Thrones’un Sansa Stark’ı olan Sophie Turner onun en iyi arkadaşıdır. Uzun yıllardan beri bale yapan Maisie Williams için dans etmek bir tutkudur.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Annesi Hilary Williams ve kendisinde büyük 3 kardeşi ile birlikte Bristol, İngiltere’de büyümüştür. Medyaya yansımış, bilinen  bir ilişkisi olmamıştır.

Onunla İlişkili
The Game of Thrones’da Sophie Turner, Lena Headey ve Nikolaj Coster-Waldou gibi oyuncularla birlikte oynamaktadır.

Maisie Williams yabancı kadın oyuncular, İngiltere doğumlu ünlüler, 15 nisan doğumlu ünlüler ve koç burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Maisie Williams hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.  

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER