Bruno Mars Kimdir?

BRUNO MARS KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 8 Ekim 1985
DOĞUM YERİ: HonoluluHI, ABD
YAŞ: 32
BURCU: Terazi
BOYU ve KİLOSU: 165 cm., 67 kg.

Hakkında
Gerçek adı Peter Gene Hernandez olan Grammy ödüllü R & B şarkıcısıdır. İkinci albümü Unorthodox Jukebox, 2012'de ABD Billboard'da 1 numaraya yükselmiştir. En sevilen şarkıları arasında The Lazy Song, Just The Way You Are ve 24K Magic bulunmaktadır.

Ünlü Olmadan Önce
2 yaşındayken çok benzediği ünlü güreşçi Bruno Sammartno’nun adını takma ad olarak babası vermiştir. Mars ise tipi ve seçtiği yaşam şekli nedeniyle yine kendisine takılan bir diğer addır. Üniversiteden sonra Los Angeles'a taşınmış ve müzik kariyerine başlamıştır.

Diğer Ayrıntılar
"Just the Way You Are" ve "Grenade" adlı single şarkıları, dünya çapında 1 numaraya yükselmiştir. K’naan adlı şarkıcının 2010 Dünya Kupası şarkısı Wavin 'Flag'da onun da imzası bulunmaktadır. 2010 yılında kokain bulundurmaktan tutuklanmıştır. Michael Jackson ve Prince dinleyerek büyümüştür ve müzik kariyerinde bu şarkıcıların etkisi bulunmaktadır. 2011’de Time Dergisi tarafından dünyanın en etkili 100 insanı arasında gösterilmiştir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Babası perküsyonist Peter Hernandez ve annesi dansçı Bernadette San Pedro Bayot’dur. Babasının kökleri kısmen Doğu Avrupa Aşkenaz Yahudilerine uzanmaktadır, annesi Filipinlidir. Beş kardeşi vardır. 2011 yılında model ve aktris Jessica Caban ile çıkmaya başlamıştır ve ilişkisi devam etmektedir. Daha önce şarkıcı Rita Ora'yla çıkmıştır.

Onunla İlişkili
Mark Ronson ile birlikte seslendirdiği Uptown Funk, dünyanın pek çok ülkesindeki müzik listelerinde 1 numaraya çıkmayı başarmıştır.

Bruno Mars yabancı erkekşarkıcılar, ABD doğumlu ünlüler, 8 ekim doğumlu ünlüler ve terazi burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Bruno Mars hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

  1. 4 yaşında yazdığı i love you mom isimli bir sarkisi var.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

YENİ BİYOGRAFİLER