Theo James Kimdir?

THEO JAMES KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 16 Aralık 1984
DOĞUM YERİ: Oxfordİngiltere
YAŞI: 32
BURCU: Yay
BOYU ve KİLOSU: 183 cm., 78 kg.

Hakkında
Bedlam televizyon dizisinde Jed Harper ve CBS kanalı polisiyesi Golden Boy'daki Dedektif Walter Clark rolleri ile tanınan İngiliz aktördür. 2014’de Divergent (Uyumsuz) adlı bilimkurgu filminde Shailene Woodley ile birlikte oynamış ve bu rolüyle, En İyi Erkek Oyuncu dalında Teen Choice Ödülü kazanmıştır.

Ünlü Olmadan Önce
Gerçek adı Theodore Peter James Kinnaird Taptiklis’dir. Nottingham Üniversitesi'nde felsefe okumuştur. Bristiol Old Vic Tiyatro Okulundan drama dersleri almıştır. Gençliğinde cankurtaran ve barmen olarak çalışmıştır.

Diğer Ayrıntılar
2012 yılında dağılan Shere Khan adlı müzik grubunun vokalistliği ve gitaristliğini yapmıştır. 2015’de Hugo Boss parfüm reklamında oynamıştır. Sosyal medya kullanmamaktadır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Theo James ailenin en küçüğüdür, iki abisi ve iki ablası vardır. Babasının dedesi Yunanistanlıdır. Kökenleri Yunanistan, İskoçya ve Yeni Zellanda’ya dayanır. 2009'da Ruth Kearney ile çıkmaya başlamış ve çift 2015’de nişanlanmıştır. İlişkileri devam etmektedir. 2014’de Shailene Woodley ile ilişkisi olduğu yönünde basında haberler çıksa da bunun doğru olmadığını açıklamıştır.

Onunla İlişkili
2017 yapımı Backstabbing for Beginners adlı filmde Ben Kinsley, Jaqueline Bisset ve Beçlim Bilgin ile birlikte rol almıştır.

Theo James yabancı erkek oyuncular, İngiltere doğumlu ünlüler, 16 aralık doğumlu ünlüler ve yay burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Theo James hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER