Erika Costell Kimdir?

ERİKA COSTELL KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 12 Kasım 1993
DOĞUM YERİ: Michigan, ABD
YAŞI: 24
BURCU: Akrep
BOYU ve KİLOSU: 170 cm., 55 kg.

Hakkında
DAN Talent Group Inc., Wilhelmina International ve Ideal Fit Models gibi ajanslar tarafından temsil edilen modeldir. Mayo - bikini, fitness ve iç çamaşırı çekimleriyle tanınmaktadır. Popüler sosyal medya grubu Team 10'un bir üyesidir.

Ünlü Olmadan Önce
Çocukluk yıllarında dergilere bakıp, resimde gördüğü modeller gibi poz veren Erika Costell, prefesyonel modelliğe 16 yaşında adım atmıştır. Okul yıllarında 11 yıl amigo kızların liderliğini yapmıştır. 

Diğer Ayrıntılar
Rol modeli Gigi Hadid’dir. Middle Tennessee State University'de işletme üzerine eğitim almıştır. İnstagram’da 2.7 milyon takipçisi bulunmaktadır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Annesinin adı Angel’dır ve bir kız kardeşi vardır.  2017'de YouTuber Jake Paul ile ilişkiye başlamıştır. Çift, Haziran 2017’de evlenmiştir. Temmuz 2017’de boşandıklarına dair bir video yayınlasalar da bunu rating amaçlı yaptıklarını açıklamışlardır.

Onunla İlişkili
Daha önce Jake Paul ile ilişki yaşayan Alissa Violet ile yakın arkadaştır.

Erika Costell modeller, ABD doğumlu ünlüler, 12 kasım doğumlu ünlüler ve akrep burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Erika Costell hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER