Ruhi Çenet Kimdir?

RUHİ ÇENET KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 20 Ekim 1990
DOĞUM YERİ: Aydın, Türkiye
YAŞI: 27
BURCU: Terazi
BOYU ve KİLOSU: 180 cm., 64 kg.

Hakkında
Bilgilendirici, eğlendirici ve bazen ürkütücü videolarının yer aldığı Ruhi Çenet Videoları adlı YouTube kanalı ile 2.4 milyona yakın abone sayısına ulaşmış, Türkiye’nin en başarılı YouTuber’larından biridir. Ruhi Çenet İzliyor adındaki YouTube kanalı da 400 bini aşan abone sayısına ulaşmıştır.

Şöhret Öncesi
17 yaşında bilgisayar yazılımı üzerine eğitim almak üzere Hindistan’a gitmiş ve orada 5 yıl kalmıştır. YouTube üzerinden para kazanma olanağının Türkiye'de henüz mümkün olmadığı 2011 yılında ilk videolarını oluşturmaya başlamıştır.

Diğer Ayrıntılar
YouTube'daki önemli çalışmalarının yanı sıra, Instagram'da 750.000'den fazla takipçisi bulunmaktadır. Belgesel izlemeyi ve bilim kurgu türündeki kitapları okumayı sevmektedir. Gizemli olaylar, felsefe ve uzay ilgi alanlarıdır. İyi düzeyde İngilizce ve orta düzeyde Hintçe bilmektedir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Aydın’da dünyaya gelmiştir. Çocukluğu Manisa ve Bandırma’da geçmiştir. Babası Bandırma Meslek YO Müdürü iken 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında görevden alınmış ve Bandırma Üniversitesi üniversite bölge imamı suçlamasıyla tutuklanmıştır.

Onunla İlişkili
Google’ın düzenlediği bir etkinlikte tanıştığı YouTuber Orkun Işıtmak ile yakın arkadaştır.

Ruhi Çenet YouTuberlar, Aydın doğumlu ünlüler, 20 ekim doğumlu ünlüler ve terazi burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Ruhi Çenet hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER