Hayden Summerall Kimdir?

HAYDEN SUMMERALL KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 4 Nisan 2005
DOĞUM YERİ: Teksas, ABD
YAŞI: 12
BURCU: Koç
BOYU ve KİLOSU: 158 cm, 45 kg. (büyümeye devam ediyor)

Hakkında
Hayden Summerall şarkıcı, rapçi ve oyuncudur. Instagram'da 1.3 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır. İlk coverını 20015’de YouTube’da yayınlamış ve sosyal medyada etkin olan abileri sayesinde kısa sürede tanınmıştır. Coverlarını pop ve R&B tarzında yapmaktadır. Alex & Sierra'nın Little Did You Know şarkısını Annie LeBlanc ile birlikte coverlamıştır.

Şöhret Öncesi
Aslen Dallas, Texas'lı olan Summerall daha sonra anne ve abileriyle birlikte Los Angeles’a taşınmıştır.

Diğer Ayrıntılar
Sosyal medyayı çok etkin kullansa da tercihi İnstagram’dır. Annie LeBlanc, Johnny Orlando ve Mackenzie Ziegler ile hem arkadaştır hem de birlikte çalışmalar yapmaktadır. Annie LeBlanc ile sevgili olduklarını düşünen takipçileri tarafından hazırlanmış, ikilinin aşk hikayesi videoları YouTube’da bulunmaktadır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
DylanJimmy ve Hunter adında 3 abisi vardır. Annesi Tisha ile birlikte çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşmaktadır. 2017'de Dance Moms'un yıldızı Mackenzie Ziegler ile sevgili oldukları yönünde dedikodular çıkmıştır.

Onunla İlişkili
Jake Miller'ın Goodbye adlı şarkısının coverını yapmış ve YouTube'da yayınlamıştır.

Hayden Summerall yabancıerkek şarkıcılar, ABD doğumlu ünlüler, 4 nisan doğumlu ünlüler ve koç burcuünlüler listesinde yer almaktadır. Hayden Summerall hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER