Peyton List Kimdir?

PEYTON LİST KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 6 Nisan 1998
DOĞUM YERİ: Florida, ABD
YAŞI: 19
BURCU: Koç
BOYU ve KİLOSU: 168 cm., 53 cm.

Hakkında
Disney kanalının dizisi Jessie'de Emma Ross rolüyle ünlenmiştir. 2010 yapımı Remember Me (Beni Unutma), 2008 yapımı 27 Dresses (Benimle Evlenir Misin) ve ve Diary of a Wimpy Kid (Saftirik Grag’in Günlüğü) film serisinin ikisinde rol almıştır. 

Ünlü Olmadan Önce
Tam adı Peyton Roi List’tir. Küçük yaşında annesiyle gittiği bir Broadway şovundan sonra oyuncu olmak istediğini söylemiştir. İlk oyunculuk deneyimi, 2002 yılında As a World Turns adlı dizide olmuştur. Bu rolünü henüz 4 yaşındayken oynamıştır.

Diğer Ayrıntılar
2010 yılında The Magicson's Apprentice (Sihirbazın Çırağı) adlı filmde Becky karakterini canlanırmıştır. 2011’de Justice Dergisi için modellik yapmıştır. Şarkı söylemeyi, dans etmeyi ve bisiklete binmeyi sever. Çocukluğundan beri en iyi arkadaşı Bela Thorne’dur.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Anne ve babası Suzanne ve John List’tir. Spencer adındaki ikiz erkek kardeşinin yanı sıra Phoenix adında bir küçük erkek kardeşi daha vardır. Her iki kardeşi de oyuncu ve modeldir. Jessie filmindeki rol arkadaşı Cameron Boyce ile 2012 - 2015 arasında bir ilişkisi olmuştur.

Onunla İlişkili
Beş sezon oynayan, Ross Lynch’in başrol olduğu Austin and Ally adlı dizide 2012’de misafir oyunculuk yapmıştır.  

Peyton List yabancı kadın oyuncular, ABD doğumlu ünlüler, 6 nisan doğumlu ünlüler ve koç burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Peyton List hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER