Zendaya Kimdir?

ZENDAYA KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 1 Eylül 1996
DOĞUM YERİ: OaklandCA, ABD
YAŞI: 21
BURCU: Başak
BOYU ve KİLOSU: 178CM. 59 KG.

Hakkında
Disney Channel’da 2010-2013 arasında 3 sezon yayınlanan Shake It Up (Haydi Çalkala) adlı durum komedisinde Rocky Blue rolüyle tanınan oyuncu ve şarkıcıdır. İkinci single'ı "Watch Me", 2011'de ABD Top Heatseekers listesinde 9. sıraya yükselme başarısı göstermiştir. 2014 yapımı fantastik gençli filmi Zapped’da Spider Boldman ile birlikte başrolü paylaşmıştır. 2015'te başlayan ve 3 sezondur yayınlanan KC Undercover'de KC Cooper rolüyle baş rolde oynamaktadır.

Şöhret Öncesi
Kariyerine, 2008'de Macy's ve Old Navy firmaları için mankenlik yaparak başlamıştır. 2009'da Katy Perry'nin "Hot n Cold" adlı şarkısının Kidz Bop coverında yer almıştır. Sears TV reklamında Selena Gomez’in arkasındaki dansçılardan biridir.

Diğer Ayrıntılar
ABC kanalının Dancing With The Star adlı yarışmasının 2013’deki 16. sezonunda yarışmanın en genci olarak yer almış ve yarışmayı 2. sırada bitirmiştir. Müzik, dans ve kıyafet tasarımı ilgi alanlarıdır. Midnight adındaki köpeği 2015’de öldükten sonra Noon adında yeni bir köpeği sahiplenmiştir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Gerçek adı Zendaya Maree Stoermer Coleman olan Zendaya’nın babası, Kazembe Ajamu Coleman ve annesi Claire Stoermer’dir. Üç kız kardeşi ve iki kardeşi vardır. 2016’da Amerikan futbolu oyuncusu Odell Beckham Jr. İle sevgili oldukları yönünden basında haberler çıkmıştır.

Onunla İlişkili
Zendaya, Shake It Up adlı komedi dizisinde Bella Thorne ile birlikte oynamaktadır.

Zendaya yabancı kadın oyuncular, ABD doğumlu ünlüler, 1 eylül doğumlu ünlüler ve başak burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Zendaya hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER