Charlize Theron Kimdir?

CHARLİZE THERON KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 7 Ağustos 1975
DOĞUM YERİ: Benoni, Güney Afrika
YAŞI: 42
BURCU: Aslan
BOYU ve KİLOSU: 177cm., 55 kg.

Hakkında
Charlize Theron, 1997 yapımı Şeytan’ın Avukatı filmindeki başrol oyunculuğu ile tanınmıştır. 2003 yapımı Monster (Cani) filmindeki bir katili canlandırdığı rolüyle En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar kazanmıştır. Diğer önemli filmleri, The Cider House Rules (Tanrının Eseri Şeytanın Parçası), Snow White ve Huntsman (Pamuk Prenses ve Avcı), Young Adult (Genç Yetişkin) ve Mad Max: Fury Road’tur.

Şöhret Öncesi
Joffrey Bale Okulu'nda dizinden sakatlanıncaya kadar eğitim almıştır. Genç yaşta mankenlik ajansına kaydolmuş ve 14 yaşında mankenlik yapmıştır.

Diğer Ayrıntılar
FOX TV’nin komedi dizisi Arrested Development'ın üçüncü sezonunda Rita adlı karakteri canlandırmıştır. Mayıs 2007’de ABD vatandaşlığı almıştır. Ailesinin tek çocuğudur. Siyah ve beyaz sevdiği renklerdir. Hayvan hakları üzerine çalışmalar yapmaktadır. 1991’de sarhoş babası, kendisi ve annesine saldırdığı sırada annesi tarafından öldürülmüştür.

Aile Hayatı, Sevgilisi
2012'de Jackson adında bir oğlu ve 2015 yılında da August adında bir kızı evlatlık edinmiştir. 2014'te aktör Sean Penn'le çıkmaya başlamış fakat ilişki 2015’de sona ermiştir. 2017’de yeni sevgilisi, Kanadalı manken Gabriel Aubry çıkmaya başlamıştır.

Onunla İlişkili
Cani adlı filmde, Christina Ricci ile birlikte rol almıştır.

Charlize Theron yabancı kadın oyuncular, Güney Afrika doğumlu ünlüler, 7 ağustos doğumlu ünlüler ve aslan burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Charlize Theron hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER