Nina Dobrev Kimdir?

NİNA DOBREV KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 9 Ocak 1989
DOĞUM YERİ: SofyaBulgaristan
YAŞI: 28
BURCU: Oğlak
BOYU ve KİLOSU: 169 cm., 56 kg.

Hakkında
Nina Dobrev, The Vampire Diaries'deki (Vampir Günlükleri) Elena Gilbert / Katherine Pierce rolüyle televizyon izleyicileri tarafından tanınmıştır. Bu rolü olan Teen Choice Ödülünü kazandırmıştır. Diğer filmleri arasında The Roommate (Oda Arkadaşı) ve The Perks of Being a Wallflower (Saksı Olmanın Faydaları) bulunmaktadır.  

Şöhret Öncesi
Gerçek adı Nikolina Konstantinova Dobreva’dır. Ailesi ile birlikte 2 yaşındayken Kanada’ya göç etmişlerdir. Bale ve caz danslarına olan ilgisi bir süre sonra ritmik jimnastik tutkusuna dönüşmüştür.

Diğer Ayrıntılar
385 bölüm yayınlanan Degrassi: The Next Generation dizisinde ve Degrassi Goes Hollywood filminde Mia Jones karakterini canlandırmıştır. The Notebook, Trasformers ve Schindler’s List en beğendiği filmlerdir ve Meryl Streep en beğendiği oyuncudur. İngilizce, Fransızca ve Bulgarca’yı akıcı bir şekilde konuşmaktadır. Oyuncu Sara Paxton en iyi arkadaşıdır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Bilgisayar mühendisi bir babanın ve ressam bir annenin 2 çocuğundan biridir. Alexander adlı bir abisi vardır. Toronto, Kanada’da yetişmiştir. 2017'de aktör Glen Powell ile çıkmaya başlamıştır. Eski sevgilileri arasında aktör Austin Stowell ve Vampire Günlüklerindeki rol arkadaşı İan Sommerhalder bulunmaktadır.

Onunla İlişkili
Çocuk ve gençlerin okul yaşamını konu alan Kanada yapımı Degrassi: Next Generation adlı dizi Nina Dobrev ve Drake’in oynculuk kariyerlerini başlatmıştır.  

Nina Dobrev yabancı kadın oyuncular, Bulgaristan doğumlu ünlüler, 9 ocak doğumlu ünlüler ve oğlak burcuünlüler listesinde yer almaktadır. Nina Dobrev hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER