Hande Erçel Kimdir?

HANDE ERÇEL KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 24 Kasım 1993
DOĞUM YERİ: Bandırma, Balıkesir, Türkiye
YAŞI: 24
BURCU: Yay
BOYU ve KİLOSU: 175 cm., 57 kg.

Hakkında
2015’de Kanal D’de gösterilen Güneşin Kızları dizisindeki Selin rolüyle üne kavuşmuştur. 2016 – 2017’de Show TV ekranlarında yer alan Aşk Laftan Anlamaz dizisindeki Hayat karakterini canlandırarak oyunculuktaki yerini sağlamlaştırmıştır. 2. Türkiye Gençlik Ödüllerinde En İyi Kadın Dizi Oyuncusu seçilmiştir.

Ünlü Olmadan Önce
Çocukluğundan beri hedefini oyunculuk olarak belirlemiştir 17 yaşında Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesini kazanmış ve Geleneksel Türk Sanatları üzerine eğitim almıştır. 2012’de Azerbaycan’da düzenlenen Miss Civilization of The World yarışmasında 2. olmuştur.

Diğer Ayrıntılar
2014’de Çılgın Dershane Üniversitede dizisinde Meryem karakteri ile oyunculuğa adım atmıştır. Karakalem ve yağlı boya resim çalışmaları bulunmaktadır. Gece ve Gri adında iki kedisi vardır.  2013’de Tatar Ramazan ve Çalıkuşu, 2014’de Hayat Ağacı dizilerinde yardımcı roller üstlenmiştir. L'oreal Paris ve Defacto reklamlarında yer almıştır. Eylül 2017’de gösterime girecek olan Siyah İnci adlı dizide Tolgahan Sayişman ile başrolde oynayacaktır. 

Aile Hayatı, Sevgilisi
Babası, bir beyaz eşya markasının Bandırma bayisi, annesi ise ev hanımıdır. Ailesi Bandırma’da yaşamaktadır. Kendisi üniversiteyi kazandıktan sonra İstanbul’a yerleşmiştir. Ablası oyuncu Gamze Erçel’dir. 2015 yılında Burak Serdar Şanal ile çıkmış ve 2016 – 2017 arasında Ekin Mert Daymaz ile ilişkisi olmuştur.

Onunla İlişkili
Güneşin Kızları dizisinde Emre Kınay ve Tolga Sarıtaş ile birlikte rol almıştır.

Hande Erçel yerli kadın oyuncular, Balıkesir doğumlu ünlüler, 24 kasım doğumlu ünlüler ve yay burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Hande Erçel hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER