Jamie Lynn Spears Kimdir?

JAMİE LYNN SPEARS KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 4 Nisan 1991
DOĞUM YERİ: McCombs, MS, ABD
YAŞI: 26
BURCU: Koç
BOYU ve KİLOSU: 164cm., 57kg.

Hakkında
Britney Spears’ın küçük kız kardeşidir. 2005’de Emmy’ye aday gösterilen Zoey 101 dizisindeki Zoey Brooks rolüyle ünlenmiştir. Zoey 101 dizisi oyuncu kadrosu olarak, 2006 ve 2007’de Genç Sanatçı Ödülleri'nde En İyi Genç Topluluk Performansı ödülünü kazanmışlardır. Rol aldığı dizilerden bir diğeri All That'dir. Oyunculuğun yanı sıra şarkı da söylemektedir.

Ünlü Olmadan Önce
Jamie Lynn Spears, lise yıllarında basketbol oynamış ve okulun ponpon kızlar ekibinde yer almıştır.  

Diğer Ayrıntılar
2006'da Kids’ Choice En Sevilen TV Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır. 2013’de How Could I Want More adlı single şarkısını çıkartmıştır. Porselen bebek koleksiyonu yapmaktadır. Oyuncu Emma Roberts ile yakın arkadaştır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Ablası Britney dışında bir abisi vardır. 2006 – 2010 arasında Casey Aldridge ile birlikte olmuş ve çiftin 2008’de Maddie Briann Aldridge adında bir kızları dünyaya gelmiştir. Kızına 16 yaşında gebe kalması medyada tartışmalara neden olmuştur. 2014'te James Watson ile evlenmiştir.

Onunla İlişkili
2002 yılında ablası Britney'nin yanı sıra Zoe Saldana'nın da rol aldığı Crossroads adlı filmde rol almıştır.

Jamie Lynn Spears yabancı kadın oyuncular, ABD doğumlu ünlüler, 4 nisan doğumlu ünlüler ve koç burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Jamie Lynn Spears hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar


  1. Good answer back in return of this matter with firm arguments and explaining everything on the topic of that. facebook sign in

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

YENİ BİYOGRAFİLER