Nevşin Mengü Kimdir?

NEVŞİN MENGÜ KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 2 Mayıs 1982
DOĞUM YERİ: Ankara, Türkiye
YAŞI: 35
BURCU: Boğa
BOYU ve KİLOSU: 169 cm., 55 kg.

Hakkında
Nevşin Mengü, ekranların sözünü esirgemeyen habercisi ve sunucusu olarak tanınmaktadır. 2011’de Mehmet Ali Birand’ın rahatsızlığı nedeniyle yayına çıkamadığı günde hem CNN Türk hem de Kanal D’de ana haberi sunarak televizyonculuk tarihine geçmiştir.  

Şöhret Öncesi
Ankara Ted Koleji, Bilkent Üniversitesi Siyasal Bilimler mezunudur. Galatasaray Üniversitesi’nde Türkiye Üzerine Toplumsal İncelemeler yüksek lisansı yapmıştır. Yayın hayatına 2005’de Kanaltürk’te Kadınlar Kulübü adındaki programda sunuculuk yaparak başlamıştır. One Ajans’ın 1.5 yıl Tahran muhabirliğini yapmıştır ve bu sürede İran’da yaşamıştır.

Diğer Ayrıntılar
Sporcudur. Yüzme, bisiklet ve koşu etaplarından oluşan zorlu triatlon yarışmalarına katılmaktadır. İyi düzeyde İngilizce, orta düzeyde Farsça ve Almanca bilmektedir. Çocukluğundan beri vejetaryendir. Bir röportajında aşk diyince aklına gelen şeyin Ezine peyniri ve buzlu rakı olduğunu söylemiştir. 500 binden fazla takipçisi olan bir twitter fenomenidir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Eski CHP milletvekili Şahin Mengü’nün kızıdır. Annesin adı Filiz ve tıpkı babası gibi avukat olan abisinin adı Burak’tır. Baba tarafından İnebolu Kastamonulu’dur. Bekardır. Basına yansıyan bir ilişkisi olmamıştır.

Onunla İlişkili
17 Mayıs 2017’deki Trump-Erdoğan görüşmesi için kullandığı “girdisi çıktısı 23 dakika” ifadesinden sonra CNN Türk’teki ana haber sunuculuğu görevinden uzaklaştırılmıştır.

Nevşin Mengü sunucular, Ankara doğumlu ünlüler, 2 mayıs doğumlu ünlüler ve boğa burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Nevşin Mengü hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER