Skai Jackson Kimdir?

SKAİ JACKSON KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 8 Nisan 2002
DOĞUM YERİ: New YorkNY, ABD
YAŞI: 15
BURCU: Koç
BOYU ve KİLOSU: 150 cm., 34 kg.

Hakkında
Üne kavuştuğu yapım, Disney TV dizisi Jessie'dir. Dizide Zuri Ross rolüyle yer almıştır. 2015’den bu yana Jessie dizisinin devamı olan Bunk'd dizisinde yine Zuri Ross karakterini canlandırmaktadır. 2009 filmi Rebound (Aşkın Yaşı Yok) filminde müzedeki kız olarak küçük bir rolde oynamıştır.

Ünlü Olmadan Önce
Kariyerine çocuk model ve oyuncu olarak başlamış ve pek çok reklamda yer almıştır. 2007’de 4 yaşındayken bağımsız sinema filmi Liberty Kid’de oynamıştır.

Diğer Ayrıntılar
HBO kanalında 2010- 2015 arasında 5 sezon gösterilen Boardwalk Empire dizisinin What Does the Bee Do? adlı bölümünde oynamıştır. 2011'den 2013'e kadar, Bubble Guppies adlı çocuklara yönelik animasyon dizisinde Little Fish karakterini seslendirmiştir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Bir kız ve bir erkek kardeşi ile birlikte New York’ta annesi tarafından yetiştirilmiştir. Anne ve babası henüz çok küçükken boşanmıştır. Kamuoyuna yansıyan bir ilişkisi olmamıştır. Michael Jackson ile bir akrabalığı yoktur.

Onunla İlişkili
Aile komedi dizisi Jessie'de Peyton List, Debby Ryan, Cameron Boyce ve Karan Brar ile birlikte oynamıştır.

Skai Jackson yabancı kadın oyuncular, ABD doğumlu ünlüler, 8 nisan doğumlu ünlüler ve koç burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Skai Jackson hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.


Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER