Cameron Diaz Kimdir?

CAMERON DİAZ KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 30 Ağustos 1972
DOĞUM YERİ: San DiegoCA, ABD
YAŞI: 45
BURCU: Başak
BOYU ve KİLOSU: 175 cm., 58 kg.

Hakkında
1994 komedi aksiyon filmi Maske'de Jim Carrey ile birlikte rol alarak oyunculuk kariyerine başlamıştır. Türkçeye Ah Mary Vah Mary olarak çevrilen There’s Something About Mary’deki rolü ile MTV En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır. John Malkovich Olmak, Vanilla Sky ve New York Çeteleri’nin yanı sıra Charlie'nin Melekleri, Kötü Öğretmen ve Öteki Kadın oynadığı önemli filmler arasındadır.

Ünlü Olmadan Önce
1988-1993 yılları arasında Elite Model ajansı bünyesinde çalışmış, Levi's, Coca Cola ve Calvin Klein gibi firmalar için modellik yapmıştır.

Diğer Ayrıntlar
2001 - 2010 yılları arasında çekilen Shrek filmlerinde Princess Fiona karakterini seslendirmiştir. Gülüşü ve uzun bacakları ile tanınmaktadır. 2008 yılından bu yana kendisinin balmumu heykeli Londra’daki Madame Tussauds Müzesinde sergilenmektedir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Üç kardeşin en küçüğüdür. Bir abisi ve bir ablası vardır. Baba tarafında Küba kökenlidir. 2010 yılında beyzbolcu Alex Rodriguez ile çıkmıştır. 2015‘de Good Charlotte adlı müzik grubunun gitaristi Benji Madden ile evlenmiştir.

Onunla İlişkili
2006 romantik komedi filmi The Holiday (Tatil)'de Kate WinsletJude Law ve Jack Black ile birlikte rol almıştır.

Cameron Diaz yabancı kadın oyuncular, ABD doğumlu ünlüler, 30 ağustos doğumlu ünlüler ve başak burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Cameron Diaz hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER