Berna Arıcı Kimdir?

BERNA ARICI KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 26 Şubat 1981
DOĞUM YERİ: İstanbul, Türkiye
YAŞI: 38
BURCU: Balık
BOYU ve KİLOSU: 161 cm., 54 cm.

Hakkında
Adam Gibi ve Kitap Gibi Kadınım Çevir Çevir Oku adlı şarkılarıyla tanınmıştır. 2009 yılında Kadın Yüreği adlı albümünü çıkartmıştır. Şarkıcılığının yanı sıra oyuncudur. 2010 yapımı Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Aleminde adlı filmde Mustafa Üstündağ ve  Arzu Yanardağ gibi isimlerle birlikte rol almıştır.

Ünlü Olmadan Önce
İlk, orta ve liseyi Ahmet Şimşek Kolejinde okumuştur. Bir dönem modellik yaptıktan sonra Müjdat Gezen Eğitim Merkezinden şan ve Ayla Algan’dan oyunculuk eğitimleri almıştır. 1999’da TGRT dizisi Güneşe Doğru’daki rolü ile oyunculuğa adım atmıştır.

Diğer Ayrıntılar
2011 yılında Bilgi Üniversitesi öğrencileri tarafından Türkiye’nin en seksi kadını seçilmiştir. Fanatik Fenerbahçelidir. Şarkıcılardan Demet Akalın’ı, oyunculardan Kenan İmirzalioğlu’nu beğenir. En sevdiği yemek karnıyarık, favori rengi ise yeşildir. 300 bine yaklaşan İnstagram ve 170 bine yakın twitter takipçi sayısıyla sosyal medyayı etkin kullanmaktadır. İnstagramda verdiği rahat pozlarla dikkat çekmektedir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Ailesi aslen Ayvalıklı’dır. Kardeşi Esra Arıcı 2016’da, kendi tasarım kıyafetlerini sattığı mağazasını Bağdat Caddesinde açmıştır. 2012’de eski Fenerbahçe futbolcusu olan sevgilisi Fabio Bilica ile çıkmıştır.

Onunla İlişkili
2012’de TV8’de yayınlanan Okan Bayülgen’in Disko Kralı programına konuk olmuştur.

Berna Arıcı yerli kadın şarkıcılar, İstanbul doğumlu ünlüler, 26 şubat doğumlu ünlüler ve balık burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Berna Arıcı hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER