Meghan Trainor Kimdir?

MEGHAN TRAİNOR KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ:  22 Aralık 1993
DOĞUM YERİ: NantucketMA, ABD
YAŞI: 24
BURCU: Oğlak
BOYU ve KİLOSU: 164 cm., 68 kg.

Hakkında
İlk single'ı "All About That Bass" ile 2004 yılında müzik piyasayına iddialı bir giriş yapan ABD’li şarkıcı ve söz yazarıdır. Bu şarkısıyla 2015 yılında En İyi Dijital Şarkı dalında Billboard Müzik Ödülü kazanmıştır. Şarkısı ABD Billboard Hot 100 listesinde 1 numaraya çıkmış ve 8 hafta sürece listenin başında kalmaya devam etmiştir.

Ünlü Olmadan Önce
İlk bestelerini 11 yaşndan itibaren yazmaya başlamıştır. 13 yaşında sahip olduğu bilgisayarı sayesinde daha kolay bir şekilde bestelerini üretebilmiştir. Rascal Flatts ve Sabrina Carpenter gibi başarılı şarkıcılara bestelerini vermiştir.

Diğer Ayrıntılar
Amerikan müzik listelerine, Trinidad yerel müzik türü Soca tarzındaki şarkılarla girmeyi arzulamaktadır. Fanlarına megatron denmektedir. Piyano, gitar ve trompet çalmaktadır. 1 milyon dolara satın aldığı Los Angeles’daki evinde yaşamaktadır. Tam adı Meghan Elizabeth Trainor’dur. Kilo vermeden önce 80 kilo olan Meghan, şimdilerde 12 kilo vererek 68 kiloya inmiştir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Babası Gary ve annesi Kelly birlikte takı dükkanı işletmektedir. Ryan ve Justin adında iki erkek kardeşi vardır. Müzisyen bir aileden gelmektedir. Baba tarafı aslen Trinidadlı’dır. 2016'da yeni sevgilisi, aktör Daryl Sabara ile çıkmaya başlamıştır. Öncesinde şarkıcı Charlie Puth ile ilişkisi olduğu yönünde basında haberler çıkmıştır.

Onunla İlişkili
Billy Joel, Steve Wonder, Frank Sinatra ve Christina Aguilera gibi sanatçıların müziklerinden etkilenmiştir.

Meghan Trainor yabancı kadın şarkıcılar, ABD doğumlu ünlüler, 22 aralık doğumlu ünlüler ve oğlak burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Meghan Trainor hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER