Bella Thorne Kimdir?

BELLA THORNE KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 8 Ekim 1997
DOĞUM YERİ: Pembroke PinesFL, ABD
YAŞI: 20
BURCU: Terazi
BOYU ve KİLOSU: 173 cm., 56 kg.

Hakkında
Disney kanalında, 2010- 2013 yıllarında yayınlanan Shake It Up’ta (Haydi Çalkala) dansçı CeCe Jones rolüyle ünlenmiş genç oyuncudur. Bu rolüyle 2013’te Imagen Foundation Genç Oyuncu Ödülü’nü kazanmıştır. Ayrıca 2015 yapımı gençlik komedi filmi The Duff’da Madison karakterini canlandırmıştır. Bella Thorne, 2017'de Famous In Love adlı dizide yine boşrolde oynamaktadır.

Şöhret Öncesi
Gerçek adı Annabella Avery Thorne’dir. İlk önemli rolünü Matt Damon'ın da oynadığı Stuck On You (Takıldım Sana) adlı filmde gerçekleştirmiştir.

Diğer Ayrıntılar
HBO kanalının Big Love ve Waverly Büyücülerinde yardımcı rollerde yer almıştır. 2 köpeği ve 6 kedisi olan Bella Thorne dans etmeyi sever. Okuma güçlüğüne neden olan disleksi hastasıdır. Tommy Hilfiger ve KFC reklamlarında oynamıştır. Biseksüeldir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Baba tarafından Kübalı’dır. RemyDani ve Kaili adında hepsi de oyuncu olan 3 büyük kardeşi vardır. Babası Reinaldo, 2007'de bir araba kazasında vefat etmiştir. 2015-2016 yılları arasında Gregg Sulkin ile sevgili olan Bella’ın aşk geçmişinde Garrett Backstrom, Tyler Posey, Charlie Putt, Chandler Parsons ve son olarak 2017’de Scott Disick yer almaktadır.

Onunla İlişkili
Zendaya ile birlikte seslendirdiği Watch Me adındaki single şarkısını 2011’de piyasaya sürmüştür.

Bella Thorne yabancı kadın oyuncular, ABD doğumlu ünlüler, 8 ekim doğumlu ünlüler ve terazi burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Bella Thorne hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER