Demi Lovato Kimdir?

DEMİ LOVATO KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 20 Ağustos 1992
DOĞUM YERİ: AlbuquerqueNM, ABD
YAŞI: 25
BURCU: Aslan
BOYU ve KİLOSU: 161 cm., 58 kg.

Hakkında
2008’de gösterilen Camp Rock (Rock Kampı) filminde, Joe ve Nick Jonas kardeşlerle başrol oynamış ve aynı yıl çıkan ilk albümü Don’t Forget ile Amerika Kayıt Endüstrisi Birliği tarafından altın sertifika ile ödüllendirilmiş oyuncu ve şarkıcıdır. Ayrıca Disney kanalında 2009'dan 2011'e yayınlanan Sony With A Chance (Sonny’nin Yıldızı) adlı dizide Sonny Munroe rolünü oynamıştır.

Ünlü Olmadan Önce
Gerçek adı Demetria Devonne Lovato’dur. Yedi yaşında piyano çalmaya başlamıştır. Barney ve Arkadaşları adlı dizide çocuk oyuncu olarak yer almıştır. 2006’de Prison Break dizisinde de rol almıştır.

Diğer Ayrıntılar
İkinci albümü Here We Go Again, çıktığı hafta Billboard 200 listesinde 1 numaraya yerleşmiştir. 2011’de çıkarttığı Skyscraper adlı single şarkısı, Teen Choice En İyi Yaz Şarkısı ve MTV En İyi Mesaj Veren Şarkı ödüllerini almıştır. Kendine rol model aldığı kişiler Lady Gaga, Nicki Minaj ve Kelly Clarkson’dur. Siyah ve kırmızı favori renkleridir. Amerika X Factor yarışmasının ikinci sezonunda juri olmuştur. 2017 yapımı Smurfs: The Lost Village (Şirinler 3: Kayıp Köy)’de Şirine’yi seslendirmiştir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Anne babası Patrick Lovato ve Dianna De La Garza’dır . Dallas adlı ablasının yanı sıra annesinin sonraki evliliğinden iki kız kardeşi daha vardır. En uzun ilişkisi aktör Wilder Valderamma ile olmuştur. 2010’da başlayan ilişki 6 yıl kadar sürmüştür. 2016’da son sevgilisi Luke Rockhold'la çıkmaya başlamış, Ocak 2017’de ayrılmıştır. Daha önce Rock Kampı’nda birlikte oynadığı Joe Jonas ile aşk yaşamıştır.

Onunla İlişkili
Rock Kampı 2’de birlikte rol aldığı Chole Bridges ile çok yakın arkadaştır.

Demi Lovato yabancı kadın şarkıcılar, ABD doğumlu ünlüler, 20 ağustos doğumlu ünlüler ve aslan burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Demi Lovato hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER