Sabrina Carpenter Kimdir?

SABRİNA CARPENTER KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 11 Mayıs 1999
DOĞUM YERİ: Lehigh Valley, PA, ABD
YAŞI: 18
BURCU: Boğa
BOYU ve KİLOSU: 152 cm., 47 kg.

Hakkında
Sabrina Carpenter, Disney kanalının dizisi Girl Meets World'de Maya Hart olarak rol alan oyuncudur. Aynı zamanda iyi bir şarkıcıdır. 2014 yılında ilk albümü Can’t Blame a Girl for Crying ve ardından Eyes Wide Open (2015) ve Evolution (2016) albümlerini piyasaya sürmüştür.

Ünlü Olmadan Önce
İlk rolünu 11 yaşındayken, NBC kanalının Law & Order: SVU adlı dizisinin 2010’da yayınlanan bir bölümünde oynamıştır. İlgili bölüm, dizinin 12. sezonunun 12. bölümüdür.

Diğer Ayrıntılar
Fox kanalının dizisi The Goodwin Games'de devamlı bir rolde yer almıştır ve 2013'te Orange is the New Black adlı dizinin bir bölümünde oynamıştır. Albümleri Hollywood Record adlı müzik şirketinden çıkmıştır. Beğendiği oyuncular Jennifer Lawrence, Emma Stone ve Lily Collins’dir. Beğendiği şarkıcılar ise Ashley Tisdale, Carrie Underwood, Christina Aguilera, Lorde, Demi Lovato ve Taylor Swift’dir. En sevdiği hayvan yunus, en sevdiği mutfak Meksika mutfağıdır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Sarah adında oyuncu bir ablası ve Shannon adında bir kız kardeşi vardır. Annesinin adı Elizabeth, babasının adı David'dir. Aktör sevgilisi Bradley Steven Perry ile 2014’de başlayıp 2015’de biten bir ilişkisi olmuştur.

Onunla İlişkili
Şarkıcı Miley Cyrus'un resmi web sitesinin sponsorluğunda The Next Miley Cyrus Project adlı genç vokaller için düzenlenen yarışmada üçüncü olmuştur.

Sabrina Carpenter yabancıkadın oyuncular, yabancı kadın şarkıcılar, ABD doğumlu ünlüler, 11 mayıs doğumlu ünlüler ve boğa burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Sabrina Carpenter hakkında başka bilgiler sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize yardımcı olabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER