Victoria Justice Kimdir?

VİCTORİA JUSTİCE KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 19 Şubat 1993
DOĞUM YERİ: HollywoodFL, ABD
YAŞI: 24
BURCU: Kova
BOYU ve KİLOSU: 168 cm., 50 kg.

Hakkında
Zoey 101 ve Victorious gibi gençlik dizilerinde rol almış olan başarılı oyuncudur. Ayrıca yine gençlik dizisi olan ve 6 sezon oynayan iCarly’de rol almıştır. 2010 yapımı The Boy Who Cried Werewolf filmi ve 2015'te MTV kanalında gösterilen gerilim dizisi Eye Candy'de başrolde oynamıştır.

Ünlü Olmadan Önce
Tam adı Victoria Dawn Justice’dir. 2003 yılında Gilmore Girls’de Jill #2 ve 2005’de Zac & Cody’nin Lüks Yaşamı dizisinde Rebecca rolü ile bölüm oyunculuğu yaparak oyunculuğa ilk adımlarını atmıştır

Diğer Ayrıntılar
Zoey 101 dizisi oyuncu kadrosu olarak, 2006 ve 2007’de Genç Sanatçı Ödülleri'nde En İyi Genç Topluluk Performansı ödülünü kazanmışlardır. Oyunculun yanında şarkıcılıkta da iddialıdır. Victorius dizisinin sountrack albümü başta olmak üzere 5 soundtrack albümü ve Freak the Freak Out gibi singe şarkılarını piyasaya sürmüştür. Nina Dobrev’e benzetilmektedir. En sevdiği şarkı Madonna’nın Vogue şarkısıdır.  

Aile Hayatı, Sevgilisi
Victoria Justice 10 yaşındayken ailesi ile birlikte Hollywood’a taşınmıştır. Anne tarafı Porto Rikolu baba tarafı İrlandalıdır. Madison adında bir kız kardeş vardır. Aktör Reeve Carney ile 2016’da başlayan ilişkisi devam etmektedir. Daha önce Josh Hutcherson, Nicholas Hoult ve Pierson Fode ile ilişkileri olmuştur.

Onunla İlişkili
Zoey 101 dizisinde, Britney Spears'ın kız kardeşi Jamie Lynn Spears ile başrolü paylaşmıştır.

Victoria Justice yabancı kadın oyuncular, ABD doğumlu ünlüler, 19 şubat doğumlu ünlüler ve kova burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Victoria Justice hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER