Deniz Çakır Kimdir?

DENİZ ÇAKIR KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 31 Aralık 1981
DOĞUM YERİ: Ankara, Türkiye
YAŞI: 35
BURCU: Oğlak
BOYU ve KİLOSU: 169 cm., 59 kg.

Hakkında
Geniş kitlelerin onu tanımasını sağlayan, Alev karakterini canlandırdığı Kadın İsterse adlı dizi olmuştur. Sonrasında, Yaprak Dökümü dizisindeki Ferhunde karakteri ile popülaritesini daha da arttırmıştır. 2017 Altın Palmiye’de, Yılın Kadın Dizi Oyuncusu ödülünü Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizideki Meryem Çakırbeyli rolüyle kazanmıştır.

Ünlü Olmadan Önce
Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. Cihan Ünal’ın öğrencisidir. Çocukluğunda Emel Sayın başta olmak üzere ünlülerin taklitlerini yaparmış.

Diğer Ayrıntılar
Gülse Birsel’in başarılı komedi dizisi Avrupa Yakası’nın bir bölümünde konuk oyuncu olarak yer almıştır. Muhteşem Yüzyıl’da Şah Sultan karakterini canlandırmıştır. Iron Man 2 adlı sinema filminde Gwyneth Paltrow’un canlandırdığı karakterin Türkçe seslendirmesini yapmıştır. Uyarca, Aşk Sözleri, Cam ve Bütün Kadınların Kafası Karışıktır adlı tiyatro oyunlarında yer almıştır. Fotoğraf çekmeyi ve yazmayı sever.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Aslen Trabzonludur. Tuna adında bir erkek kardeşi vardır. Son sevgilisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’daki rol arkadaşı Oktay Kaynarca’dır. Daha önce Ali İl, Nihat Alptuğ Altınkaya, Fırat Doğruloğlu ve İbrahim Çelikkol ile ilişkileri olmuştur.

Onunla İlişkili
2011 yapımı Ya Sonra adlı filmde Özcan Deniz, Barış Falay ve Naz Elmas gibi oyuncularla birlikte rol almıştır.

Deniz Çakır yerli kadın oyuncular, Ankara doğumlu ünlüler, 31 aralık doğumlu ünlüler ve oğlak burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Deniz Çakır hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER