Annie LeBlanc Kimdir?

ANNİE LEBLANC KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 4 Aralık 2004
DOĞUM YERİ: Georgia, ABD
YAŞI: 13
BURCU: Yay
BOYU ve KİLOSU: 151 cm, 45 kg

Hakkında
Annie LeBlanc, YouTube’daki Vlog kanalı Bratayley'de yer alan üç kardeşten biri olarak ünlenmiştir. Gelecek vadeden bir jimnastikçidir. Annieleblanc adıyla musical.ly uygulamasında popüler olmuş ve 10 milyondan fazla hayran kazanmıştır. 

Şöhret Öncesi
Gerçek adı Julianna Grace LeBlanc’tır. 3 yaşından bu yana jimnastik ile uğraşmaktadır. YouTube'da Acroanna adlı kanalında jimnastik dersleri ve alıştırmaları üzerine videolar yayınlamıştır.

Diğer Ayrıntılar
Şimdi kendi adıyla olan, fakat eskiden Acroanna olarak bilinen kişisel YouTube kanalı, 2 milyondan fazla takipçi kazanmıştır. SevenAwesomeKids ve Gymscool adlı ortak YouTube kanallarınında da çalışmalar yapmıştır. Disney's Maker Studios'la sözleşme imzalamıştır. İnstagram’da 3.6 milyon takipçisi bulunmaktadır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Anne babasının isimleri Katie ve Billy'dir. Hayley adında bir kız kardei vardır. Abisi Caleb 2015'te doğuştan gelen bir kalp hastalığı nedeniyle vefat etmiştir.

Onunla İlişkili
2017’de, Alex & Sierra’nın Little Do You Know şarkısının coverını Hayden Summerall ile birlikte yayınlamışlardır.  Bu video 48 saat içinde 4 milyonun üzerinde görüntülenme başarısı göstermiştir.  

Annie LeBlanc YouTuberlar, ABDdoğumlu ünlüler, 4 aralık doğumlu ünlüler ve yay burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Annie LeBlanc hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER