Blake Gray Kimdir?

BLAKE GRAY KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 9 Ocak 2001
DOĞUM YERİ: Teksas, ABD
YAŞI: 16
BURCU: Oğlak
BOYU ve KİLOSU: 175 cm., 65 kg.

Hakkında
Blake Gray, musical.ly hesabında 4 milyondan fazla takipçisi olan bir sosyal medya fenomenidir.  Magcon adındaki erkek sosyal medya yıldızlarından oluşan bir grubun üyesidir. Magcon boys olarak da bilinen grupla birlikte 2016’da turne yapmıştır.

Ünlü Olmadan Önce
Küçük yaşlardan itibaren basketbol, ​​beyzbol ve futbol gibi çeşitli spor dallarıyla ilgilenmiştir. Ocak 2015'te YouNow'da yayın yapmaya başlamıştır.

Diğer Ayrıntılar
Instagram'da 2.9 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır. Cameron Dallas’ın başrolde olduğu Chasing Cameron adlı dizinin üç bölümünde yer almıştır. Boş zamanlarında kaykay yapmaya ve kaykay etkinliklerini izlemeye gider.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Annesini kahramanı olarak tanımlamaktadır. Austin adında bir abisi vardır. 2016 yılı sonlarından 2017 yılının ortalarına kadar sevgilisi Baby Ariel ile ilişkisi olmuştur. 

Onunla İlişkili
Bir grup sosyal medya femoneni ve müzisyenin düzenlediği Impact Meet&Greet.Me turnesinde Hunter RowlandBrandon Rowland ve Corbyn Besson ile birlikte etkinlikler yapmıştır.

Blake Gray fenomenler, ABD doğumlu ünlüler, 9 ocak doğumlu ünlüler ve oğlak burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Blake Gray hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER