Sibel Kekilli Kimdir?

SİBEL KEKİLLİ KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 16 Haziran 1980
DOĞUM YERİ: Heilbronn, Almanya
YAŞI: 37
BURCU: İkizler
BOYU ve KİLOSU: 163cm., 58 kg.

Hakkında
2004 yapımı Duvara Karşı ve 2010 yapımı Ayrılık filmlerinin başarılı Türk asıllı Alman oyuncusudur. Bu filmleriyle 2 kez Lola En İyi Kadın Oyuncu Ödülü kazanmıştır. 2006 yapımı Eve Dönüş filmindeki performansıyla Altın Portakal En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü almıştır. Ayrıca 2011-2014’de Game Of Thrones dizisinde Shae, ve 2010-2011’de Tartort (Olay Yeri) dizisinde Sarah Brant rolleri ile tanınmaktadır.

Şöhret Öncesi
Film endüstrisine girmeden önce, atık tesisleri elemanı, satış elemanı, temizlikçi, gece kulübü müdürlüğü ve p*rnografik oyunculuk gibi çok farklı işlerde çalışmıştır.

Diğer Ayrıntılar
Köln'de bir alışveriş merkezinde alışveriş yaparken tanıştığı bir Alman oyuncu seçimi direktörü tarafından 2002 yılında keşfedilmiştir. Terredes Femmes Kuruluşu’nda kadına yönelik cinnet ve namus cinayetleri üzerine sosyal sorumluluk çalışmaları yapmaktadır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Aslen Kayserili olan Almanya’ya göç etmiş bir ailenin kızıdır. 2 kız kardeşi ve 2 erkek kardeşi vardır. P*rnografik filmleri basına yansıdıktan sonra ailesi ile bağları kopmuştur. 2009’da Finli oyuncu Antti Luusuaniemi ile ilişkisi olmuştur.

Onunla İlişkili
Duvara Karşı filmine Birol Ünel, Güven Kıraç ve Meltem Cumbul gibi oyuncularla birlikte rol almıştır.

Sibel Kekilli yerli kadın oyuncular, Almanya doğumlu ünlüler, 16 haziran doğumlu ünlüler ve ikizler burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Sibel Kekilli hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER