Jessie J Kimdir?

JESSİE J KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 27 Mart 1988
DOĞUM YERİ: Londraİngiltere
YAŞI: 29
BURCU: Koç
BOYU ve KİLOSU: 175 cm., 58 kg.

Hakkında
2011 yılında çıkarttığı ilk albümü Who You Are ve albümün başarılı iki şarkısı Price Tag ve Nobody’s Perfect ile ünlenmiş şarkıcıdır. Price Tag 19 ülkede 1 numaraya yükselme başarısı göstermiştir. 2014’de Bang Bang adlı Grammy Ödüllü şarkıyı, Ariana Grande ve Nicki Minaj ile birlikte seslendirmiştir.  

Şöhret Öncesinde
Gerçek adı Jessica Ellen Cornish’dir. Performans sanatları üzerine eğitim almıştır. 17 yaşındayken Soul Deep adındaki kızlardan oluşan bir müzik grubunun üyesi olmuştur. Kariyerinin başlarında Miley Cyrus ve Chris Brown’a şarkı sözlerini vermiştir.

Diğer Ayrıntılar
İlk single'ı Do It Like a Dude, İngiltere Singles Charts'da 2. sıraya kadar yükselmiştir. The Voice UK adlı şarkı yarışmasının jurisi olmuş ve yarışmada takımının vokal koçluğu yapmıştır. Biseksüeldir. Britney Spears’ın Fantasy adlı parfümünü kullanır. Sahne öncesi bu parfümün kendisine şans getirdiğine inanmaktadır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Sosyal hizmet uzmanı olan Stephen Cornish ve kreş öğretmeni Rose Cornish’in 3 kızının en küçüğüdür. 2014'te şarkıcı Luke James ile çıkmaya başlamıştır.

Onunla İlişkili
2016 yapımı Grease: Live adlı müzikal filmde Vanessa Hudgens ile birlikte rol almıştır.

Jesie J yabancı kadın şarkıcılar, İngiltere doğumlu ünlüler, 27 mart doğumlu ünlüler ve koç burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Jessie J hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER