Lucy Hale Kimdir?

LUCY HALE KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 14 Haziran 1989
DOĞUM YERİ: Memphis, TN, ABD
YAŞI:28
BURCU: İkizler
BOYU VE KİLOSU: 157 cm., 54 kg.

Hakkında
Pretty Little Liars (Sevimli Küçük Yalancılar) dizisinde canlandırdığı Aria Montgomery karakteri ile 2010 yılında Teen Choice Ödülünü kazanmış oyuncudur. Ayrıca başarılı bir country müziği şarkıcısıdır. İlk stüdyo albümü Road Between'i 2014'te piyasaya sürmüştür.

Ünlü Olmadan Önce
Gerçek adı Karen Lucille Hale’dir. 2003'te, henüz 14 yaşındayken American Juniors şarkı yarışmasına katılmış ve kazanan beş kişiden biri olmuştur.

Diğer Ayrıntılar
Kariyerinin başlarında Drake&JoshNed's Declassified School Survival GuideThe O.C , How I Met Your Mother ve Wizards of Waverly Place (Waverly Büyücüleri) dizilerinde küçük rollerde yer almıştır. 2011’de Scream 4 (Çığlık 4) adlı korku filminde oynamıştır. Christina AguileraAdam SandlerMariah Carey ve Ashton Kutcher hayranıdır. 9 yaşında vokal dersleri almaya başlamıştır ve bir röportajında ilk aşkının müzik olduğunu söylemiştir

Aile Hayatı, Sevgilisi
Anne ve babası Julie Knight ve Preston Hale’dir. Maggie adında büyük bir kız kardeşi vardır. 2014'te Lawson müzik grubunu davulcusu Adam Pitts ile birlikteliği olmuş, ayrıldıktan sonra yeni sevgilisi Kanadalı müzisyen Anthony Kalabretta ile çıkmaya başlamıştır.

Onunla İlişkili
Pretty Little Liars adlı dizide Troian Bellisario ve Ashley Benson ile birlikte rol almıştır.

Lucy Hale yabancı kadın oyuncular, ABD doğumlu ünlüler, 14 haziran doğumlu ünlüler ve ikizler burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Lucy Hale hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER