Logan Paul Kimdir?

LOGAN PAUL KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 1 Nisan 1995
DOĞUM YERİ: WestlakeOH, ABD
YAŞI: 22
BURCU: Koç
BOYU ve KİLOSU: 188 cm., 90 kg.

Hakkında
Sosyal medya fenomeni olan Logan Paul’un facebook sayfası 16 milyona yaklaşan takipçi sayısına ulaşmıştır. YouTube’da 10 milyonu ve İnstagramda da 13 milyonu aşan takipçi sayılarına sahiptir. 2016'dan bu yana Foursome adlı bir dizide oynamaktadır.

Ünlü Olmadan Önce
İlk youtube kanalı olan Zoosh’u 10 yaşındayken açmıştır. Lisedeyken güreşle ilgilenmiş ve ulusal yarışmalara katılmayı başarmıştır. Lise yıllarında okul takımında Amerikan futbolu da oynamıştır.

Diğer Ayrıntılar
Maverick adındaki papağanının adını verdiği Maverick Media adında kendine ait bir yapım şirketi vardır. Şirketin İnstagram hesabını 1 milyondan fazla kişi takip etmektedir. En sevdiği şeylerden biri fotoğraf çekmektir. Pepsi, HBO, Nike ve Dunkin’ Donuts’ın dijital reklam kampanyalarında yer almıştır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Tam akademik bursla Ohio Üniversitesi'nde muhendislik okumaya hak kazansa da, 2014’de sosyal medya işlerine odaklanmak için okulunu bırakmıştır. Kardeşi Jake Paul’de sosyal medya yıldızı ve aktördür. Playboy modeli Amanda Cerny ile 2016’da ortak bir video çektikten sonra sevgili oldukları yönünde söylentiler çıkmıştır.

Onunla İlişkili
Peyton List, Gary Oldman ve Dwayne Johnson gibi oyuncularla birlikte rol aldığı filmleri vardır.

Logan Paul fenomenler, ABD doğumlu ünlüler, 1 nisan doğumlu ünlüler ve koç burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Logan Paul hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER