Dove Cameron Kimdir?

DOVE CAMERON KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 15 Ocak 1996
DOĞUM YERİ: SeattleWA, ABD
YAŞI: 21
BURCU: Oğlak
BOYU ve KİLOSU: 158 cm., 52 kg.

Hakkında
Dove Cameron, bir Disney Channel dizisi olan ve 4 sezondur devam eden Liv & Maddie'de hem Liv Rooney hem de Maddie Rooney kurgusal karakterini canlandırmasıyla tanınmıştır. Ayrıca, 2012 yapımı Bits and Pieces, 2014’de Cloud 9 adlı filmlerde ve 2015’de Descendants adlı fantastik türündeki filmde roller almıştır.

Şöhret Öncesi
Chloe Celeste Hosterman adıyla dünyaya gelmiştir. Ailesi Seattle, Washington'da büyürken oyunculuğa ilgili olduğunu keşfedip onu bu yönde teşvik etmiştir. 8 yaşındayken yerel tiyatro topluluklarında oynamaya başlamıştır.

Diğer Ayrıntılar
2012’de The Mentalist dizisinin 5. sezon 2. bölümü Devil's Cherry’de Charlotte Anne Jane karakterini oynamıştır. Liv & Maddie'deki rol arkadaşı Ryan McCartan ile birlikte The Girl ve The Dreamcatcher grubunu kurmuştur. 2016’da Negatives adlı albümleri çıkmıştır. Fern adında bir kedisi vardır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Babası Philip, Dove 15 yaşındayken vefat etmiştir ve annesinin adı Bonnie'dirClaire Hosterman adında bir ablası vardır. Nisan 2016'da Ryan McCartan ile nişanlanmış, ancak o yılın Ekim ayında ayrılmıştır. 2016 yılının sonlarında şimdiki sevgilisi Thomas Doherty ile çıkmaya başlamıştır.

Onunla İlişkili
2012 yılında Shameless dizisinin iki bölümünde Emmy Rossum ile birlikte rol almıştır.

Dove Cameron yabancı kadın oyuncular, ABD doğumlu ünlüler, 15 ocak doğumlu ünlüler ve oğlak burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Dove Cameron hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER